Новини

Featured

Сумна звістка

Колектив кафедри педагогіки Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка у глибокій жалобі з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашої колеги Ольги Борисівни Кривонос, доцента кафедри. Її серце перестало битися на 64 році. Повідомлення про смерть Ольги Борисівни глибоким болем обізвалось у серцях тих, хто її знав. У нашій пам’яті Ольга Борисівна назавжди залишиться доброю, веселою, відповідальною, щирою, чуйною, небайдужою до чужих проблем людиною, людиною, на яку завжди можна покластися, людиною, яка завжди протягувала руку допомоги, кому це було необхідно, доброзичливою колегою, професіоналом своєї справи.

Нехай добрий, світлий спомин про Ольгу Борисівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив і шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Передчасна смерть Ольги Борисівни – це непоправне горе для її рідних, близьких, друзів і колег. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Вічна світла пам’ять нашій колезі.

krivonos 1 12882